Anton.

maart 2019

Materiaal huren? Skiset!

Wanneer je op wintersport gaat en je hebt geen eigen materiaal, dan zul je ski's (of een snowboard natuurlijk) moeten huren. Uiteraard doe je op locatie in de Alpen, zodat je niet alles mee hoeft te nemen vanuit Nederland. Bij Skiset kun je in meer dan 400 skigebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra materiaal reserveren!

Voordelen
Het vooraf reserveren van materiaal heeft veel voordelen. Naast het feit dat je het niet mee hoeft te nemen naar je bestemming, weet je ook zeker dat je niet achter het net vist. Zeker in de populaire vakantieweken is het absoluut de moeite waard om te reserveren. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer je er op locatie achterkomt dat alles al verhuurd is.

Meerdere winkels
In de populaire dorpen zijn er vaak meerdere winkels waar je het materiaal kunt afhalen. Zo kun je dus kiezen voor een locatie die in de buurt ligt van je accommodatie. Daarnaast is het ook financieel nog eens bijzonder aantrekkelijk om bij Skiset te huren, want je krijgt vaak een dikke korting op het huurmateriaal!

Voor beginners en gevorderden
Uiteraard is er zowel materiaal beschikbaar voor beginnende als vergevorderde skiërs. Je kunt kiezen uit tientallen van de meest recente modellen ski's en snowboards. Op locatie kan de deskundige in de winkel je verder advies geven over het huurmateriaal.