Anton.

Januari 2012

Mijn ski

Ik heb de luxe dat ik een hele collectie ski’s heb staan, voor alle verschillende disciplines. Daarnaast een paar brede latten voor poederdagen. De ski’s die ik gebruik zijn altijd zeer specifiek. Maar als ik één ski zou moeten kiezen, dan kies ik voor mijn reuzenslalom ski, de Blizzard GS Race Full Suspension.

Want wat een ontzettend veelzijdige ski is dat zeg! Daarmee kan ik over de pistes knallen, dwars door buckelvelden staat hij ook zijn mannetje, of in mijn geval zijn vrouwtje. Met deze ski is het zelfs prima skiën in off-piste terrein, als het moet. Ik heb er menig poederveld mee geskied.

Natuurlijk zijn de Blizzard race-monsters niet voor iedere omstandigheid het meest geschikt, daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Maar ik voel mij zo thuis op deze latten dat als ik de rest van mijn leven nog maar op één paar ski’s mag staan dan zijn het deze, geen twijfel mogelijk. Want voor mij zijn ze zijn allround inzetbaar, daarnaast skiën ze ook echt heerlijk, vooral op de piste. Voor zo’n snelle ski als deze draaien ze makkelijk, ze zijn uitstekend te carven, geven een goede rebound, en zijn toch zeer stabiel.

Echt een top ski