Anton.

Oktober 2014

Win een wintersport naar Zwitserland!

Zwitserland viert het 150-jarig bestaan van het wintertoerisme. Zoals je in het artikel 'de geboorte van de wintersport' kan lezen gaat dat samen met heel veel mooie oude foto's van wintersport in Zwitserland. Heb jij een mooie (oude) foto van jou in Zwitserland? Doe dan mee en maak kans op een weekverblijf in een heerlijk appartement in Nendaz voor 2 personen, inclusief 6-daagse skipas!

Wat moet je doen?
Ben jij weleens op wintersport in Zwitserland geweest? Post jouw mooiste vakantiefoto (het liefst die van vroeger) van jouw wintersportvakantie in Zwitserland op social media zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram of Vine. Gebruik hierbij de hashtag #SwissSelfieNL. Alle foto's worden vervolgens met de hand geselecteerd en op deze website getoond. Stuur je foto in vóór 15 december 2014.

Leuke gratis ansichtkaarten
Ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van het wintertoerisme deelt Zwitserland Toerisme gratis setjes van 10 ansichtkaarten uit, in oude stijl. Hier kan je meedoen de fotowedstrijd en gratis ansichtkaarten bestellen.

Veel succes!