Anton.

November 2011

Mijn ski

de Head Gs Rd

Mijn ski is een ski die me vertrouwen geeft die me uitdaagt nog harder te trainen en te skiën. Dat heb ik nodig om me zelf verder te pushen om een betere skiër te worden. Mijn ski is een ski die nooit toegeeft en die om een hele hoop respect vraagt.

Een beetje rustig maar wat aanpoten?
Dat heeft helemaal geen zin. Laconiek een bochtje draaien zit er ook al niet in. Mijn ski is een ski die draait als een olietanker en als ik haar verkeerd behandel doet ze helemaal niks, behalve recht naar beneden donderen. En stiekem vind ik dat best wel spannend.

“Mijn ski is een dikke trut! En ik hou van haar!”

Mijn ski is de Head Gs Rd, ze daagt me uit, ze houdt me bezig en is niet te stoppen. Vanaf de eerste keer dat ik mijn Head’s onder klikte gaven ze zo veel vertrouwen, en ik kon er zo hard mee.

Het was de eerste keer dat ik een echte wedstrijd-ski onderbond en ik was direct verliefd op haar! Ondanks dat ze eigenlijk veel te log en te zwaar voor me was moest ik haar hebben. Als een te dik vriendinnetje die me alle hoeken van m’n kamer laat zien die me heen en weer stuitert alsof ik een balletje ben. Die me compleet negeert als ik iets doe wat haar niet zint.

Mijn ski is een dikke trut! En ik hou van haar!