Anton.

November 2013

Wellness aan de piste

Het dorp van Arc 1950 is in 2003 gebouwd. Hiermee is dit dorpje het meest recente dorp van het Paradiski-skigebied. Arc 1950 is in authentieke stijl gebouwd, en zoals alle dorpen van Les Arcs compleet autovrij. Dit dorp bestaat uit luxe vijf sterren appartementen en hotels. Voor een relaxte vakantie ben je hier op het juiste adres.

Alles op steenworp
Het autovrije centrum Les Arcs 1950 is slim opgezet. Je vindt hier alles op loopafstand. Eenmaal in het gebied hoef je de auto de hele week niet meer in. Ideaal. Je leeft letterlijk voor een week in een winterwonderland. Het dorp is met charme gebouwd en daarmee een heerlijk wintersportdorp.

Makkelijke aankomst
Als je op zaterdagmiddag moe met je hele gezin aankomt doet Arc 1950 er alles aan om de aankomst zo makkelijk mogelijk te maken. Ten eerste wordt je al op de parkeerplaats opgevangen en naar je accommodatie gebracht. Verder houdt Arc 1950, naar wens, je kinderen bezig zodat de ouders rustig hun accommodatie kunnen inrichten. Denk aan opblaaskastelen en kinderbioscopen. Lekker rustig toch?

Wellness
Wat is heerlijker dan te relaxen in een sauna of een jacuzzi? In Arc 1950 heb je deze mogelijkheid overal. Met in totaal meer dan duizend vierkante meter aan wellness-areas ben je er hier zeker van dat je goed kunt bijkomen van een dag wintersporten. Je vindt hier wellness in een fantastische setting. Baden die tussen indrukwekkende rotsen liggen en wellness in een vulkanische grot. Kortom na het skiën is het heerlijk rusten in Arc 1950 waar je de meest heerlijke zwembaden, sauna's en jacuzzi’s letterlijk naast de piste vindt.

Ook voor deze spa-activiteiten zijn speciale gezins-arrangementen te boeken om met het hele gezin te genieten na de wintersport. Met massages zelfs voor de allerkleinsten.